Jak přidat obrázek
- murda
-
Autor tématu
- Správce
-
21. čvn 2018 18:35 #88
od murda
Murda
murda vytvořil/a téma: Jak přidat obrázek
Pokud nahrajete obrázek do Galerie z hlavního menu Airbrush magazínu a příslušné podkategorie, můžete se na něj v tomto fóru odvolat pomocí vygenerovaného kódu pod obrázkem.
Najdete ho v Galerii hned pod hodnocením jako "Sdílet obrázek ve fóru (BBcode)" s popisem Vložit kód. Stačí tento kód zkopírovat a vložit sem do textu zprávy a po odeslání zprávy se obrázek zobrazí i tady. Při psaní zprávy a náhledu se neukáže, je stále viditelný pouze kopírovaný kód.
Najdete ho v Galerii hned pod hodnocením jako "Sdílet obrázek ve fóru (BBcode)" s popisem Vložit kód. Stačí tento kód zkopírovat a vložit sem do textu zprávy a po odeslání zprávy se obrázek zobrazí i tady. Při psaní zprávy a náhledu se neukáže, je stále viditelný pouze kopírovaný kód.
Murda
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Xxx
-
- Nováček
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
28. čvn 2020 23:28 #126
od Xxx
Jak přidat obrázek
zdravim moc rad bych se podelil o sve prace v galerii ale nejde mi to nahrat asi delam neco spatne vzdy mne to napise ze nemam pristup muzu se prosim zeptat co delam spatne dekuji
- murda
-
Autor tématu
- Správce
-
02. čvc 2020 15:56 #127
od murda
Murda
Jak přidat obrázek
Zdravím, omlouvám se za chybu - nebylo možné zvolit kategorii a proto nešlo dokončit nahrávání. Otestoval jsem to a už je nahrávání funkční, jen vždy vyberte patřičnou kategorii. Těším se na Vaše díla
Murda
- Xxx
-
- Nováček
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
02. čvc 2020 17:40 #128
od Xxx
Jak přidat obrázek
dekuji
- Jste zde:
-
Titulní stránka
-
Fórum
-
Ostatní
-
Registrace a chod fóra
- Jak přidat obrázek